Zoeken in deze blog

maandag 5 november 2018

Datingsite
Datingsite

Hoera!!! Ik heb vandaag in totaal 14.302 bezoekers op mijn profiel mogen begroeten.Ik roep nu wel Hoera, maar resultaat…….ho maar. Kijken is nog niet kopen. Nu hoef ik niet gekocht te worden, maar een beetje meer aandacht dan alleen kijken zou ik toch wel appreciëren. Ik krijg wel steeds meer het gevoel, dat ik in een étalage zit, waar voorbij gewandeld wordt, gekeurd en daarna verder naar de volgende afbeelding. Er is geen koe zo bont, of er zit wel een vlekje aan. Kijk, iedereen is niet perfect, maar je kunt toch wel verder kijken, dan je neus lang is. Stuur eens gewoon een berichtje, of reageer eens op een schrijven, of ben je dat gedurende al jouw drukke bezigheden vergeten? Je weet het: Uitstel is afstel!  Vooral druk hebben we het allemaal. Het valt mij op, in diverse profielen te lezen, ja men ons er zelfs voor waarschuwt, dat men vooral door de week aller bezigheden heeft, dat het zelfs in het weekend voor kan komen, dat men bezet is.. Maar…..en nu komt het….: “Voor een nieuwe liefde zou ik nog wel ruimte willen maken”. Nou ja zeg…zo kan die wel weer. Waar een wil is, is een weg. Maar hebben we wel werkelijk die wil om opnieuw een relatie aan te gaan? Krijgen we opeens de bibbers wanneer we een uitnodiging krijgen voor een date, het daarna toch nog serieus lijkt te gaan worden. Zijn we bang onze vrijheid te moeten opgeven? Alleen kijken kost natuurlijk niets. 
Ik ben nu onderhand ook al een tijdje op deze site aanwezig. Opmerkelijk vind ik de steeds terugkerende dezelfde profielen. Soms een periode afwezig geweest, maar dan toch weer aanwezig. De reden…..? Even een tijdje genoeg gehad van het lidmaatschap? Een relatie gehad, welke weer beëindigd is? Ja, er zijn natuurlijk de succesverhalen, ons aangeprezen door 50plus op th2sh. Echter helaas, ik krijg het niet geopend, dus kan het niet lezen. Maar het zal wel een waarheid als een koe zijn, maar deze successen zijn voor mij altijd bij een ander en niet bij mezelf. Soms krijg ik een afwijzend antwoord die luidt: Ik zou je graag willen ontmoeten, maar helaas, in de toekomst wordt de afstand wel wat ver als we geen auto meer kunnen rijden. 36 km……waar hebben we het over? Er is dan ook altijd nog het Openbaar Vervoer! In mijn optiek moet je de dag plukken en genieten van wat een geluk we nog zouden kunnen ervaren, indien we die afstand in de toekomst aan onze laars zouden lappen. Reëel moeten we zijn, maar wie kan in de toekomst kijken?  Of…..mooie foto’s, ik vind je heel lief, maar ben al met iemand anders aan het daten. Gewoon smoesjes, maar ik krijg in elk geval antwoord, ik wil het nog wel positief blijven zien.

Waar ik mij iedere keer over verbaas, is wanneer ik een berichtje wil sturen, ik de boodschap lees: Ik wil alleen maar berichten ontvangen van degenen welke voldoen aan mijn zoekleeftijd. Het komt nogal eens voor. Een 69 jarige man zoekt dan een 56 jarige dame!!! En dan denk ik: oké, deze man lust wel een groen blaadje. Daar is niks mis mee en ik gun hem dat. Maar voor mij houdt het dan op. Dus zo wordt de selectieprocedure al steeds dunner gemaakt. Bijzonder vind ik altijd wanneer ik een voor mij leuke man aanklik en dan de mededeling krijg: Dit profiel is voor jou niet zichtbaar. Hè? Dit is mijn eerste maal, dat ik dit profiel bezoek. Wat heb ik misdaan? Ben ik zo afgrijselijk, dat ik al vooraf geblokt moet worden? Nou ja, dan denk ik maar: Elke vogel zingt zoals hij gebekt is. Hij heeft de keuze al voor mij gemaakt, het zou toch nooit wat zijn geworden.

Al met al geef ik het nog niet op. Mijn motto: “Op ieder potje past een dekseltje”

Succes is krijgen wat je verlangt. Geluk is houden wat je hebt.
Liefs

Geen opmerkingen:

Een reactie posten